Your Cart

Mi lahko pomagate z mojim računom Oni Mask Co?

Tehnična vprašanja

Mi lahko pomagate z mojim računom Oni Mask Co?

Sprememba podatkov
Pozabljeno geslo
Povezovanje računov socialnih omrežij
Tehnične težave
Brisanje vašega računa

Kako spremeniti svoje podatke v svojem računu Oni Mask Co?

Za spremembo svojih osebnih podatkov:

  1. Prijavite se v svoj račun s klikom na ikono osebe v zgornjem desnem kotu strani (ali v spodnjem desnem kotu v aplikaciji).
  2. Ko ste prijavljeni, naredite vse željene spremembe podatkov svojega računa:
    Geslo – Ko kliknete »Spremenite geslo«, boste morali vnesti svoje staro in novo geslo. Prepričajte se, da ima novo geslo med 10 in 100 znakov.
    E-poštni naslov – Kliknite »Moji podatki« in vnesite e-poštni naslov, na katerega vas želi Oni Mask Co kontaktirati.
    Naslov dostave – Izberite »Imenik naslovov« v levem stolpcu in »Dodaj nov naslov«. Če je to vaš najpomembnejši naslov dostave, ga ne pozabite nastaviti kot privzeti naslov.
    Način plačila – Ko kliknete na zavihek »Načini plačila«, se prikaže seznam načinov plačila, povezanih z vašim računom. Tu lahko »Dodate nov način plačila« in naredite spremembe načinom plačila, povezanim z vašim računom.
    Nastavitve komunikacije – Kliknite »Nastavitve komunikacije« na levi strani, da izberete, kako vas želi Oni Mask Co obveščati o svojih najnovejših ekskluzivnih ponudbah in promocijah.
  3. Ko ste naredili potrebne spremembe podatkov svojega računa, ne pozabite klikniti Shrani.

Spremembe v vašem računu ne bodo vplivale na podrobke naročil, ki ste jih že oddali.

Pozabljeno geslo

Če ste pozabili svoje geslo, je postopek za ponovno prijavo zelo preprost.

  1. Pojdite na našo stran prijave.
  2. Kliknite na povezavo »Pozabljeno geslo? « in vnesite svoj e-poštni naslov.
  3. Poslali vam bomo povezavo neposredno na vaš registrirani e-poštni naslov za ponastavitev gesla.

Ne najdete e-poštnega sporočila? Priporočamo vam, da preverite mapo neželene pošte.

Povezovanje računov socialnih omrežij

Ali ustvarjate nov račun Oni Mask Co ?  Račun socialnega omrežja lahko povežete s svojim računom Oni Mask Co z registracijo s svojim Apple ID-jem, računom Facebook ali računom Google.  Nato se lahko prijavite v Oni Mask Co.

Če ste se registrirali s svojim Apple ID-jem, vendar ste se odločili skriti svoj osebni e-poštni naslov, je Apple ustvaril e-poštni naslov zase.  Če želite vedeti ta naslov, pojdite v nastavitve Apple ID-ja na svojem napravi ali se prijavite na stran svojega računa Apple.

Ali že imate račun Oni Mask Co? Ne boste mogli povežati drugega računa socialnega omrežja s svojim računom Oni Mask Co.

Ali ste že registrirani prek računa socialnega omrežja? Ne boste mogli se prijaviti s svojim e-poštnim naslovom. Prosimo, kliknite na ikono ustreznega socialnega omrežja na zaslonu prijave.

Ali dobijate sporočilo o napaki, ko poskušate dostopiti? Če ste registrirani pri Oni Mask Co prek svojega računa Google, Facebook ali Apple ID-ja, se morate prijaviti s tem istim računom socialnega omrežja. Potem uporabite gumb, ki ustreza izbrani platformi socialnega omrežja, ki se nahaja pod poljem e-poštnega naslova.

Ali želite odklopiti račun socialnega omrežja ? Preprosto kliknite gumb »Odklopi« v zavihku »Računi socialnih omrežij«. Če ste se registrirali pri Oni Mask Co s računom socialnega omrežja in se zdaj želite prijaviti s svojim e-poštnim naslovom, boste morali ustvariti nov račun Oni Mask Co z drugim e-poštnim naslovom.

Imam tehnično težavo

Če imate tehnično težavo s spletnim mestom ali aplikacijo Oni Mask Co, si oglejte naša navodila:

  • Izbrišite piškotke in predpomnilnik brskalnika
  • Poskusite z drugim brskalnikom
  • Poskusite z druge naprave
  • Če uporabljate aplikacijo: prisilno zapreti aplikacijo, preveriti, da imate najnovejšo različico, in ponovno zagnati napravo

Če težava vztrajno ne preneha, ne oklevajte in kontaktirajte našo ekipo storitve za stranke.

Brisanje vašega računa Oni Mask Co

Če želite izbrisati svoj račun Oni Mask Co, nas lahko kontaktirate prek naše strani pomoči.

Upoštevajte, da izbris vašega računa povzroči trajno izbris vaših osebnih podatkov (zgodovino naročil, shranjene naslove, načine plačila in shranjene predmete).

Ko so ti podatki potrjeni, lahko nadaljujemo z brisanjem vašega računa.